Založ si blog

Igor Matovič sa s nami hrá ako mačka s myšou.

 

Keď pred rokmi pozval Róberta Kaliňáka  na „férovku“ do zákulisia parlamentu vyzeral ako veľký frajer. Napokon z toho nič nebolo a dokonca Igor navrhol Róbertovi tykanie. Keď potom ďalšie roky vykrikoval ako kradnú politici a oligarchovia Smeru pôsobil ako veľký protikorupčný bojovník. Napokon z toho tiež nič hmatateľné nebolo . Jedine ak to, že manželka terajšieho premiéra nakúpila za niekoľko miliónov zmenky J & T Private Group Equity, ktorá samu seba definuje ako cyperskú štruktúru.

 

Igor Matovič sa vždy rád počúval.

Bolo to často pravdivé a kým bol opozičný politik aj žiadúce a občas aj zábavné. Ale keď si masku opozičného bojovníka vymenil za masku premiéra skončila všetka sranda.

Odteraz má totiž každé jeho slovo celkom inú váhu a dôsledky.

Predseda OĽaNO bol vždy rád za pekného. Presnejšie rád sa obklopoval „peknými“ ľuďmi. Či to boli nejaké známejšie osobnosti, alebo regionálni bojovníci proti korupcii, ktorí mu vždy vedeli priniesť potrebné hlasy a zabezpečiť miesto v slovenskom  parlamente.

Mal akúsi schopnosť presvedčiť tých ľudí, že ich miesto je jedine po jeho boku. Kým ich on potrebuje. Bola by určite zaujímavá štatistika, koľko z tých desiatok ľudí pri ňom ešte doteraz zostalo.

Aj taká Veronika Remišová by určite vedela rozprávať. V posledných rokoch totiž práve z nej urobil svoje politické baranidlo voči Smeru. A sám sa spoza nej huncútsky usmieval.

Veľký hľadač pravdy a rozprávač však nechce nič povedať o sebe. Nikoho nepustí pod pokrievku svojho štvorčlenného hnutia, aby sa náhodou nedozvedeli o finančných tokoch jeho biznisu s peniazmi od štátu na fungovanie OĽaNO.

Igor Matovič momentálne s nami komunikuje spoza premiérskeho rúška.

Aké symbolické. Neviem, či si však uvedomuje, že teraz každá jeho „matovičina“  môže mať nedozierne následky na obyvateľov tohto štátu. Mám pocit, že tento anketový kráľ sa s nami hrá ako mačka s myšou. A že si to dokonca užíva.

Pán premiér.

Blackout vašej mysle je váš súkromný problém. Neťahajte však do toho aj obyvateľov tohto štátu.

 

Martin Štunda

Koho poverí Zuzana Čaputová zostavením vlády?

10.08.2023

Najnovší predvolebný prieskum agentúry NMS Market Research pre denník SME vytvoril zdanie, že blížiace sa parlamentné voľby sa preklopili už do druhého kola podobne ako je to v prípade prezidentských volieb… Prieskum poukázal na fakt, že sa pravdepodobne formujú dva politické subjekty, ktoré do cieľa „dostihov“ dobehnú pred ostatnými o viac [...]

Ako sa zbaviť Igora Matoviča…

01.10.2022

Jedno mu musíme uznať. Je to majster svojho remesla. Remesla konšpirácie, manipulácie, intrigánstva, sebavyviňovania a sebastrednosti. Je to skrátka obchodná značka koncentrovaného zla. Igor Matovič… To, čo sa deje počas týchto dní v parlamente / rozumej odvolávanie Matoviča / nemusí ešte znamenať aj pri jeho odvolaní koniec Matoviča. Špina je totiž zažratá [...]

Zuzana Čaputová rezignovala…

16.06.2022

Zuzana Čaputová rezignovala. Nie, netešte sa / nie, nebojte sa/…podľa toho do ktorého tábora patríte. Rezignovala len na snahu o udržiavanie rovnováhy v spoločnosti a na nezaťahovanie do konfliktov. Aspoň tak akosi to zadefinovala na sociálnej sieti v deň tretieho výročia svojej inaugurácie. V Prezidentskom paláci horeli v stredu 15. júna na torte tri sviečky. Neviem, [...]

Medveď

V košickej zoo sa Xene narodilo medvieďa Ares

19.04.2024 13:08

Jeho genetická hodnota je mimoriadne cenná pre európsky záchranný program.

izrael, palestína, západný breh jordánu, evakuácia, amona

EÚ po prvý raz uvalila sankcie na izraelských osadníkov pre útoky na Palestínčanov

19.04.2024 13:07, aktualizované: 13:20

Palestínčania chcú, aby Západný breh bol súčasťou ich budúceho štátu.

Rudolf Huliak

SaS podá návrh na odvolanie Huliaka z postu predsedu výboru

19.04.2024 13:00

Hlina tvrdí, že podnet bude musieť byť zaradený na rokovanie a musí byť o ňom rozprava.

Čierny kašeľ / Pertussis /

Na Slovensku od začiatku roka evidujú 390 prípadov čierneho kašľa

19.04.2024 12:21, aktualizované: 14:00

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Martin Štunda

Dá sa to aj ináč...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 40
Celková čítanosť: 411041x
Priemerná čítanosť článkov: 10276x

Autor blogu

Kategórie