Založ si blog

Jeho jasnosť Igor Matovič zatienil najjasnejší Mesiac v roku.

 

Zaujímavé vesmírne divadlo, akým  mal byť  najjasnejší Mesiac v tomto roku zatienila po pár hodinách iná udalosť a to sprísnené opatrenia vlády po dobu šiestich dní.

 

Až tá druhá udalosť bola napokon tým pravým divadlom.

Preplnené cesty, obrovské kolóny, nervozita a nespokojnosť ľudí.

Akosi sa to totiž scénaristovi a režisérovi  nejako vymklo z rúk. Alebo herci celkom nepochopili myšlienkové pochody autora.

Najprv mali rozhodnúť ľudia v ankete, potom sa rozhodol pre odborníkov a pri všetkej snahe aj tak napokon nezožal potlesk, ale piskot divákov.

Lenže je už predsa dávno známe, že pán premiér chyby nerobí.

Zlí sú policajti, ktorí nepochopili, že on len žartoval, zlí sú koaliční partneri, ktorí si dovolia mať iný názor a ubližujú mu už aj novinári, keď ho nechápu a kladú mu zákerné otázky.

Veru. Nie je ľahké byť obľúbeným premiérom.

Chce to jasnú myseľ, chce to psychickú odolnosť, chce to obrovský kus pokory a ego zavreté v klietke štátnika. Nech je akokoľvek veľké.

A hlavne. Predseda vlády tu nie je nato, aby najjasnejšie svietil na oblohe. Jeho miesto je v tme na zaprášenej ceste. S lampášom v ruke.

Kým toto nepochopí, tak nikdy nebude najlepším premiérom na svete v čase korony, ako potom očividne túži a k čomu smeruje všetky svoje kroky.

Bude len neustále pobehovať okolo trónu vladára, ale čiapka so zvončekom na hlave prezradí, kto v skutočnosti vlastne je.

 

Martin Štunda

Koho poverí Zuzana Čaputová zostavením vlády?

10.08.2023

Najnovší predvolebný prieskum agentúry NMS Market Research pre denník SME vytvoril zdanie, že blížiace sa parlamentné voľby sa preklopili už do druhého kola podobne ako je to v prípade prezidentských volieb… Prieskum poukázal na fakt, že sa pravdepodobne formujú dva politické subjekty, ktoré do cieľa „dostihov“ dobehnú pred ostatnými o viac [...]

Ako sa zbaviť Igora Matoviča…

01.10.2022

Jedno mu musíme uznať. Je to majster svojho remesla. Remesla konšpirácie, manipulácie, intrigánstva, sebavyviňovania a sebastrednosti. Je to skrátka obchodná značka koncentrovaného zla. Igor Matovič… To, čo sa deje počas týchto dní v parlamente / rozumej odvolávanie Matoviča / nemusí ešte znamenať aj pri jeho odvolaní koniec Matoviča. Špina je totiž zažratá [...]

Zuzana Čaputová rezignovala…

16.06.2022

Zuzana Čaputová rezignovala. Nie, netešte sa / nie, nebojte sa/…podľa toho do ktorého tábora patríte. Rezignovala len na snahu o udržiavanie rovnováhy v spoločnosti a na nezaťahovanie do konfliktov. Aspoň tak akosi to zadefinovala na sociálnej sieti v deň tretieho výročia svojej inaugurácie. V Prezidentskom paláci horeli v stredu 15. júna na torte tri sviečky. Neviem, [...]

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Martin Štunda

Dá sa to aj ináč...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 40
Celková čítanosť: 411017x
Priemerná čítanosť článkov: 10275x

Autor blogu

Kategórie