Založ si blog

Poslankyňa Cigánikova ukázala viac ako gaťky.

 

Je vskutku zábavné sledovať momentálnu slovenskú corona-politiku spoza rúška. A je napínavé sledovať politikov skrytých takisto za ochrannými rúškami. Keď vám niečo pred kamerami rozprávajú, tak netušíte, či sa smejú, mračia, alebo im z úst vychádza iba obyčajné bla…bla…bla.

Poslankyňu  SaS  Janu Cigánikovú v minulosti preslávili najprv jej gaťky. I keď len na bilboarde.

Rekvalifikovaná odborníčka na zdravotníctvo však najnovšie ukázala niečo viac. Vlastný názor.

Môžeme diskutovať o tom, či bola len hovorcom niekoho iného, ale ten iný sa už stihol vyjadriť, že jej rozhodnutie rešpektuje.

Ono bojovať proti unitárnemu systému zdravotného poistenia, čiže defacto možnému vyvlastňovaniu súkromných poisťovní a zavedeniu jednej štátnej, je naozaj tá pravá liberálna téma.

A podpredseda vlády dosť dobre nemôže nepodporiť  programové vyhlásenie vlastnej vlády. Tak na to radšej využije gaťky svojej poslankyne. Vlastne jej názor.

Strieľa prakom spoza stromu. Podpichuje, provokuje, skúša kam až môže zájsť. Ale zároveň vie, že ho Matovič až tak veľmi nepotrebuje. Je preňho skôr liberálnym tŕňom v jeho konzervatívnej ruži.

Ale premiér chce byť za úspešného otca zjednotiteľa. Tak mu zatiaľ len otcovsky dohovára, aby si urobil poriadok v svojej strane.

Zábavné. Hovorí to predseda štvorčlennej parlamentnej strany.

Ten corona vírus je taká dymová clona. Odlákava pozornosť a občas môže aj niečo zakryť. Ako napríklad nominácie do významných štátnych funkcií ľudí podozrivých z účasti na podozrivých kauzách.

Jasné Matovičov detektor lži všetko vyrieši.

Len ako predseda vlády vyrieši to, keď mu do jeho Matovičovej archy, kde naložil ľudí každého možného druhu, začne pretekať voda.

Śtyridsať dní dažďa je skutočne dosť.

 

Martin Štunda

 

Koho poverí Zuzana Čaputová zostavením vlády?

10.08.2023

Najnovší predvolebný prieskum agentúry NMS Market Research pre denník SME vytvoril zdanie, že blížiace sa parlamentné voľby sa preklopili už do druhého kola podobne ako je to v prípade prezidentských volieb… Prieskum poukázal na fakt, že sa pravdepodobne formujú dva politické subjekty, ktoré do cieľa „dostihov“ dobehnú pred ostatnými o viac [...]

Ako sa zbaviť Igora Matoviča…

01.10.2022

Jedno mu musíme uznať. Je to majster svojho remesla. Remesla konšpirácie, manipulácie, intrigánstva, sebavyviňovania a sebastrednosti. Je to skrátka obchodná značka koncentrovaného zla. Igor Matovič… To, čo sa deje počas týchto dní v parlamente / rozumej odvolávanie Matoviča / nemusí ešte znamenať aj pri jeho odvolaní koniec Matoviča. Špina je totiž zažratá [...]

Zuzana Čaputová rezignovala…

16.06.2022

Zuzana Čaputová rezignovala. Nie, netešte sa / nie, nebojte sa/…podľa toho do ktorého tábora patríte. Rezignovala len na snahu o udržiavanie rovnováhy v spoločnosti a na nezaťahovanie do konfliktov. Aspoň tak akosi to zadefinovala na sociálnej sieti v deň tretieho výročia svojej inaugurácie. V Prezidentskom paláci horeli v stredu 15. júna na torte tri sviečky. Neviem, [...]

putin, kim

Putin podal Kimovi pomocnú ruku: Zablokoval dohľad OSN nad sankciami voči KĽDR

28.03.2024 22:10

Kroky Ruska podľa hovorcu amerického ministerstva zahraničných vecí Matthewa Millera "cynicky oslabujú" medzinárodný mier

Juraj Blanár

Blanár: Vstup do NATO bol významný krok, potvrdzujúci váhu aj dnes

28.03.2024 21:53

Aliancia je predovšetkým obranná a mierová organizácia, zdôraznil minister.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Súdny dvor nariadil Izraelu, aby nebránil humanitárnej pomoci smerujúcej do Gazy

28.03.2024 21:38

Hlavný súdny orgán OSN reagoval na podnety Juhoafrickej republiky. Tá obvinila Izrael z genocídy.

Tragická nehoda slovenského autobusu v Chorvátsku.

Autobus v JAR sa zrútil z mosta, zahynulo 45 cestujúcich

28.03.2024 21:15

Nehodu prežilo len osemročné dieťa, ktoré záchranári previezli s vážnymi zraneniami do nemocnice.

Martin Štunda

Dá sa to aj ináč...

Štatistiky blogu

Počet článkov: 40
Celková čítanosť: 410404x
Priemerná čítanosť článkov: 10260x

Autor blogu

Kategórie